Ik wil graag meer informatie

Ik wil graag meer informatie

Thuiswerken en hierdoor meer online moeten afstemmen, is iets wat de meeste organisaties al langer kennen. De snelheid en de omvang waarin dit nu plaatsvindt, is echter voor velen nieuw. De huidige pandemie heeft het werken in virtuele teams in een stroomversnelling gebracht. Op een effectieve manier samenwerken vanuit je eigen vertrouwde omgeving vraagt echter naast discipline vooral persoonlijk leiderschap en eigenaarschap.

Teamontwikkeling voor thuiswerkers is er voor teams en hun leidinggevenden, die op afstand met elkaar werken. Er is behoefte om de onderlinge verbinding meer te voelen en om de samenwerking effectiever te maken. In een dynamische sessie van 3 uur zorg je, onder begeleiding van onze trainer, voor meer verbondenheid, effectiviteit en welzijn in het team. We sluiten de sessie af met een Geluksquiz waarbij de winnaar een prijs krijgt.

De sessie vraagt weinig tijd van het team en heeft een raak effect door onze kennis en expertise. We doorbreken patronen en bieden verdiepende online gesprekken over welzijn, collegialiteit en de huidige omstandigheden. Er ontstaat meer ontspanning, begrip en verbinding. Na de sessies zie je de effectiviteit van het team toenemen en heerst er meer cohesie in het team. Tot slot zijn er afspraken gemaakt waarmee het team weer eensgezind vooruit kan.