Robert de Groot

Trainer - visueel begeleider

Met een unieke combinatie van de vakgebieden psychologie, visualisatie, business modelling, lean en branding zorgt Robert dat mensen en organisaties hun merkwaarde verdrievoudigen zodat ze zichtbaar beter worden dan een gemiddelde branchegenoot.

Het is Roberts passie om 100.000 ondernemende mensen meer plezier in hun werk te laten beleven en drie keer zo veel resultaat te laten halen. Met een helder beeld en duidelijk verhaal laat hij mensen de reusachtige kracht in zichzelf ontdekken en meer gebruik maken van hun emotionele intelligentie. Hij maakt hierbij gebruik van zijn jarenlange ervaring in de bureauwereld waar hij voor grote merken, maar ook voor MKB-ers heeft gewerkt op het gebied van business model innovatie, branding en service design.

Dat ziet hij als zijn bijdrage aan een spannender, leuker, mooier, energieker en vooral ook ondernemender Nederland. Robert denkt dat dit mogelijk is omdat er drie keer zoveel resultaat gehaald kan worden met minder energie. Waarom drie keer zoveel? Omdat Robert ziet dat er op drie niveaus nog zoveel potentie is waar mensen zelf overheen kijken.

Robert heeft twee innovatieve HBO studies gedaan en is afgestudeerd op Vormgeving en Communicatie aan de Hogeschool In Holland en op Interaction Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij heeft bewust voor deze toegepaste opleidingen gekozen. Kennis heeft alleen effect als het leidt tot creatief resultaat in de praktijk. Naast de theoretische bagage kent Robert het klappen van de zweep in de praktijk vanuit het ondernemerschap en zijn maatschappelijke rol die hij elf jaar lang heeft vervuld in de vorm van parttime brandweerman.