10 jarig bestaan Jong Enschede door Koffie & Bubbels

Het young professionals netwerk van Jong Enschede bestaat 10 jaar. En dat gaan ze met vieren! Voor die gelegenheid hebben zij de workshop "Jonge honden als innovatiemotor voor je organisatie" georganiseerd.  Ook young professionals van o.a. het Saxion en Menzis zijn uitgenodigd.

Een workshop van Koffie & Bubbels over generatieleren.
Jong Enschede viert haar 10 jarig bestaan met een vitaliserende ontmoeting tussen generaties! Om ons 10 jarig bestaan te vieren organiseren we een workshop die past een club als Jong Enschede!
Elke generatie heeft haar specifieke eigenaardigheden, die ontstaan in het tijdsgewricht waarin zij opgroeide en die voor hen van waarde zijn. Een organisatie die inspeelt op die generatiespecifieke eigenschappen en kwaliteiten, ontketent vitaliserende krachten, die de duurzame inzetbaarheid van de mensen vergroot én organisatieontwikkelingen versnellen.

Omdat wij van mening zijn dat dit niet alleen voor Jong Enschede een mooie workshop is nodigen wij ook andere jonge netwerken uit de stad uit. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor iedereen is er na afloop van de workshop een borrel op het pleintje tussen de raadszaal en mozaiekzaal.

 

Wie, Wat, Waar:
- Workshop Generatieleren door Koffie & Bubbels i.k.v. 10 jarig bestaan
- In de raadszaal van 't stadhuis
- Op donderdag 29 september inloop vanaf 14:45. Start workshop om 15:00. Deze duurt tot +/- 17:30
- Borrel tot 18.30