NIEUW - Talent Ontwikkel Programma

Vanaf september 2014 is het mogelijk om als Young Professional bij Koffie & Bubbels mee te doen aan het Talent Ontwikkel Programma. Tijdens verschillende leer- en verandertrajecten hebben we gezien dat leden van de jongste generatie zich vaak ongewild aanpassen aan de gevestigde cultuur, ze verliezen op verschillende fronten hun energie, tijd voor iets extra's!

 

In het najaar van 2013 heeft Koffie & Bubbels gesprekken gevoerd met Marieke Grondstra en Marijn Blaisse. Beide TOP trainers en ontwikkelaars. De positieve gesprekken hebben geleid tot een nauwe samenwerking en het aanbod van het TOP!

 

Inleiding

TOP is een intensief leerprogramma dat persoonlijke ontwikkeling bewerkstelligt en een sterke relatie met de werkgever creëert. De groep bestaat uit 10 tot 12 jonge talenten die bij voorkeur bij verschillende teams of afdelingen werken. Op deze manier leren de talenten niet alleen van de inhoud van de trainingen maar ook van elkaars werkervaringen. In het programma staat de bewustwording van de eigen rol en het inzetten van eigen talent en theoretische kennis centraal.

Het programma zal zorgen voor vertrouwen in eigen talenten; het vermogen deze om te zetten in daden; en de kracht om een eigen-zinnige koers te varen. De focus ligt op constructief samen-werken waarbij de kracht van eenieder effectief wordt ingezet. De professionele begeleiding zorgt voor zinnenprikkelende condities die garanderen dat de deelnemers worden uitgedaagd, uit hun comfort zone worden gehaald om uiteindelijk nog krachtiger in de organisatie te staan.

 

Iedere bijeenkomst bevat een theoretische basis, de focus ligt echter op interactie en oefening. Dit programma is gebaseerd op jarenlange ervaring met het ontwikkelen van de jongst werkende generatie. Alles wat een Young Professional aan persoonlijke ontwikkeling nodig heeft bij de eerste stappen in zijn of haar carrière is opgenomen in het programma.