Welkom

Geachte lezer, hier presenteren wij u de eerste editie van “Generatienieuws”. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over het thema Generatieleren.

Koffie & Bubbels richt zich op generatieleren en generatiecoachen in organisaties. Over samenwerken tussen jong en oud en kennisoverdracht, en over vernieuwingsdrang van ongeduldige jongeren. Alle generaties willen vernieuwen in hun eigen (werk) levensfase. Dit kan duurzame innovaties opleveren in organiseren, samenwerken en in het werk zelf. Koffie & Bubbels richt zich op dit proces en activeert organisaties en ondersteunt ze om boven zichzelf uit te stijgen.

Koffie & Bubbels is een jong dynamisch bedrijf met de focus gericht op Generatieleren. Naar het thema generaties in organisaties, generatiemanagement & generatieleren is veel onderzoek gedaan. Uit alle onderzoeken komt naar voren dat het thema van vandaag is en met de jaren meer gaat spelen. Koffie & Bubbels is het eerste en de enige organisatie met zijn focus op Generatieleren in organisaties. Generaties kunnen in elk soort organisatie met en van elkaar leren. Veel leesplezier!